Benvinguts i Benvingudes

Benvinguts a l’escola bressol Ralet-Ralet la nostra “petita” “llar”. 

La nostra escola és una continuïtat de les cases de cada família  i la introducció al món de l’educació.

 Som una escola petita, rural, situada en un entorn i un espai  privilegiat. Dintre la nostra filosofia tots els membres de l’escola són importants, ja siguin els alumnes, les famílies o les educadores. Entre tots formem la “família” de Ralet-Ralet. Conjuntament treballem per aconseguir tots els nostres propòsits i fer ESCOLA.

Treballem el dia a dia dels nostres alumnes, respectem el seu desenvolupament i els seus temps. Fomentem els  aprenentatges significatius mitjançant activitats lúdiques i actives, basades en l’experimentació, la manipulació i la observació directe. Donem la màxima importància al treball d’hàbits i rutines.

La nostra tasca és fer de guies i observadores per tal d’ajudar a cada alumne a que trobi els recursos per superar cada  obstacle que es pot trobar dia a dia

Us convidem a visitar-nos i a visitar-nos  en persona!!!

Diana Martinez

Directora

Please follow and like us:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *