«Tot moment és un bon moment per aprendre.»

Aquesta és una de les normes bàsiques de la nostra escola. Qualsevol moment i situació hem de fomentar la curiositat dels nostres alumnes.

Des de començament de curs informem a les famílies que els dies de pluja els alumnes vinguin equipats amb paraigües, botes d’aigua, etc. Ja que si el temps meteorològic ens ho permet sortim al nostre jardí per experimentar amb la pluja, els bassals i el fang. És cert… Som uns afortunats! Tenim un espai adequat per realitzar activitats com aquestes, el temps i sobretot les ganes!!! Aquesta és la nostra filosofia.

Fang i més fang.


Us podeu imaginar la sensació d’un nen o nena quan nota que plou? Les preguntes innocents que fan… A la vegada trenquem els estereotips que no podem gaudir d’un dia plujós.


El primer moment els petits ens miren i ens pregunten: puc sortir? No passa res? I de cop i volta succeeix…una màgia… el sentir-se lliure per poder descobrir i superar les pors de poder xafar lliurement un bassal mentre s’embruten de fang! Perquè recordem que això SÍ és correcte a la nostra escola! Descobrir, experimentar i sobretot gaudir!!! Perquè així aprenem, perquè així compartim moments amb tots els nostres companys (normalment entre rialles). Perquè així descobrim què podem fer i quines conseqüències tenim (si xafem un toll, ens embrutem).

Descobrim i experimentem la pluja.


Realment, una activitat del tot més «incorrecte» (en certes ideologies) però a la vegada tan necessària. Perquè mai hem de deixar el nostre nen o nena interior i això és el que volem transmetre als nostres alumnes i a totes les famílies.

Please follow and like us:

Deja un comentario