Ja estem a juny i això vol dir que ens acomiadem d’un altre curs…
Un curs on hem viscut moltes experiències, molts moments entre tots i totes. Per aquest motiu, aprofitem per ajuntar a tots els que formem aquesta gran família de Ralet-Ralet.


Una de les nostres idees més importants és que tots som imprescindibles. Els alumnes, principalment, ja que són el nostre motor i segons el grup-classe hem d’adaptar i organitzar unes activitats o unes altres. Però i que seríem sense les famílies? Al cap i a la fi són uns dels eixos més importants de les escoles. Les famílies són els primers a confiar en nosaltres i deixar-nos els seus «tresors més apreciats» en les nostres mans. Aquesta és una decisió que molts de vosaltres heu hagut de prendre, ja que per primera vegada heu deixat els infants en mans d’unes «desconegudes» i fora el vincle familiar.

Tots els alumnes tenen ganes de saltar al «boti-boti» .


Aquesta tarda celebrarem la festa de final de curs. Aprofitarem per fer una mica de «xerinola» amb els alumnes d’enguany, posar els «birrets» de final de cicle i celebrar el final d’un curs. Però sobretot aprofitarem per ajuntar totes les famílies que han format part d’aquest any. Qualsevol excusa és bona per celebrar…i que millor que celebrar el final d’un curs ple de moments, d’intercanvis d’experiències i moments màgics que una festa. Avui celebrem el final d’un curs i el final d’una etapa (pels menuts que es fan grans i comencen el segon cicle d’educació infantil en uns mesos).

El nostre jardí està a punt per celebrar la festa de final de curs.


Des de l’escola bressol, l’Eva i la Diana us volem agrair la vostra confiança!!!

GRÀCIES FAMÍLIES!!! SENSE VOSALTRES AQUEST PROJECTE NO SERIA POSSIBLE.

Please follow and like us:

2 pensamientos en “Fi de Curs

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *