El nostre Jardí


Un dels encants de la nostra escola bressol és el jardí, un espai únic, ampli i assolellat a l’aire lliure.

Vista del jardí de l’escola.

El nostre jardí l’entenem com un espai més de l’escola i no només com una zona d’esbarjo. És a dir, el jardí és un dels espais més importants de l’escola. On realitzem diverses activitats, segons els objectius que volem aconseguir. Podem fomentar activitats lliures, jocs simbòlics, activitats dirigides; on la nostra màxima és deixar que l’infant creï, aprengui i experimenti amb tots els elements que té al seu abast.


Definim aquest espai com a JARDÍ i no «pati», ja que és un elements més en el procés d’aprenentatge dels nostres alumnes.

Diverses zones de joc.

Al nostre jardí hi trobem materials i racons naturals per fomentar la creativitat dels infants i respectar el seu ritme i desenvolupament.
Diversos estudis afirmen que el contacte amb un entorn natural agradable i ben estructurat durant els primers anys de vida té efectes positius en l’àmbit de la salut.

Racó de cotxes i tricicles.
Racó d’elements naturals.
Elements naturals.
Perspectiva de diverses zones.

El jardí és un lloc on es faciliten les relacions i la convivència, i on es fomenta la curiositat i la descoberta. És el lloc on cada alumne pot actuar amb llibertat de jugar, imaginar, crear…

Elements naturals.
Joc simbòlic de la cuineta.

Tenim la sort de poder gaudir d’un espai exterior assolellat, gran i tranquil .

Hort ecològic.
Racó de joc simbòlic.
Please follow and like us:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *