Activitats Sensorials


Tots sabem la importància que té el desenvolupament propi de l’infant per tal de formar-se a poc a poc. És del tot necessari adaptar-se i respectar el ritme que té cadascun dels nostres alumnes.


Una de les maneres que tenim a l’escola bressol és a través d’activitats obertes, on cada alumne pugui descobrir per ell mateix. La figura de l’educadora passa a segon pla, fent de guia i escolta en tot moment.

Experimentem amb xocolata desfeta.

Les educadores intervenen per ajudar o propiciar que els alumnes puguin realitzar més descobriments.


Per aquest motiu, una de les bases de la nostra metodologia és proporcionar activitats d’experimentació, manipulació i observació directa.
Apostem per activitats que fomentin tots els nostres sentits, els proporcionem els materials, l’entorn i l’ambient. Cada alumne aprèn d’una manera diferent tenint present la seva curiositat.

Descobrim i experimentem amb paper higiènic.

Mitjançant les activitats d’experimentació, manipulació i observació podem treballar molts conceptes mentre juguen. Així, amb el joc tots aprenen d’una manera divertida, i sense adonar-se’n.


Amb propostes d’activitats treballem la curiositat, l’esperit crític de cada nen i nena, i sobretot els ajudem a superar nous reptes.

Trepitgem raïm.


Que divertit pot ser aprendre, oi? Però és molt important plantejar-nos tot el que comporta realitzar una activitat perquè puguem aprendre tots.


Per tots aquests motius, des de la nostra escola treballem les activitats sensorials com a mínim una vegada setmanalment.

«Digues i ho oblido, ensenya’m i ho recordo, involucra’m i ho aprenc.» Benjamin Franklin

Please follow and like us:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *