Si hi ha alguna cosa que ens encanta fer a la llar és experimentar i manipular amb diferents materials i textures…i això és precisament el que hem fet amb els nens i nenes. D’una manera plenament lúdica i vivencial, ens hem posat mans a la obra i hem fet la nostra pròpia plastilina! Si voleu saber com, agafeu paper i boli i apunteu, és molt fàcil de fer i el resultat és espectacular!

Els ingredients que necessitem són:

  • 2 gots de farina
  • 1 got de sal
  • 1 got d’aigua
  • 4 cullerades de postre d’oli d’oliva

Un cop els tenim tots, simplement els hem de barrejar en un bol i integrar-los bé amb l’ajuda d’una espàtula. Un cop estiguin ben barrejats, els passem damunt de la taula prèviament enfarinada i comencem a manipular-ho fins que la massa ja no s’enganxi als dits. Nosaltres per fer-la més divertida la vam dividir en 3 i a cada porció li vam ficar colorant alimentari, i així vam aconseguir plastilina de color rosa, groga i blava! 🙂 Per tal de conservar-la millor, la guardem a la nevera i cada cop que la volem fer servir la treiem una estona abans.

Please follow and like us: