Ja és aquí! I durant tota la setmana, els nens i nenes de la llar han viscut de primera mà la Pasqua i tot el que significa. Dilluns va venir un conill ben eixerit a portar-nos un ou gegant de xocolata, però ens ha deixat ben clar que encara no ens el podem menjar…encara que alguns se’n morin de ganes!

Dimarts hem treballat amb la taula de llum amb diferents elements de la Pasqua, com per exemple aquests ous a través dels quals passa la llum i els infants han pogut manipular.

Dimecres hem pintat amb XOCOLATA! Bé, més que pintar…l’hem devorat! Especialment els grans s’han posat les botes, i això que al principi no s’atrevien a provar-la! 😛

I com aquest any tant atípic hem de seguir els protocols d’higiene més que mai, no hem fet cap mona conjunta, però hem demanat a les famílies que portessin un ou dur que cada nen ha decorat al seu gust. Finalment, amb unes quantes plomes i un donut, cada infant ha fet la seva pròpia «mona»! 🙂

Que passeu una mooolt bona Setmana Santa!

Please follow and like us: