I per segon any consecutiu, ens toca viure un Sant Jordi una mica atípic…encara que millor que l’any passat, sens dubte! Així que a l’escola hem estat ambientant l’aula de Sant Jordi, hem explicat el conte i ens hem transformat en valentes princeses i cavallers!

A més, ja que enguany no hem pogut sortir d’excursió a visitar les paradetes, vam demanar la col·laboració de les famílies dels nens i nenes per a que portessin contes i així ampliar el racó de la lectura. És un espai que fascina als nostres infants, els hi apassiona agafar contes i seure a mirar i fullejar-los, explicar-los-hi als més petits…així que els pares i mares no van dubtar ni un segon en acceptar la proposta, i nosaltres els hi estem mooolt agraïdes! 🙂

Desitjo que passeu un bonic Sant Jordi, i que res us aturi les ganes de mantenir les tradicions, viatjar a través dels llibres i sobretot, estimar sense mesura! ❤

Please follow and like us: