Avui, dia 10 de maig, s’inicia el període per a presentar la sol·licitud de preinscripció del primer cicle d’Educació Infantil 0-3, és a dir, a les llars d’infants, finalitzant el dia 21 d’aquest mateix mes. En aquest enllaç podeu trobar el full de sol·licitud per a formalitzar-la, que pot de ser manera telemàtica o bé presencialment.

En aquest mateix blog, clicant aquí, podeu trobar tota la informació resumida referent a la preinscripció i matrícula per al curs 2021-2022, així com els terminis i la documentació a adjuntar. Sinó, podeu accedir directament a la web del Departament d’Ensenyament, on hi podreu trobar tota la informació ben detallada.

Per qualsevol dutbe, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantades d’ajudar-vos en aquest procés! 🙂

Please follow and like us: