I encara que sembli mentida, ja han passat 9 mesos des de que vam començar, carregades d’incertesa, dubtes i nervis. Ha sigut, sens dubte, un curs intens, en el que ens hem vist limitades, en moltes ocasions, per les restriccions a causa de la pandèmia. Tot i així, el balanç del curs és positiu, ens sentim orgulloses de la nostra tasca i sens dubte, el mèrit el tenen els 8 nens i nenes que ens han acompanyat al llarg de l’any, sense els quals res hagués sigut el mateix. Només podem donar les gràcies a totes les meravelloses famílies que hem tingut el plaer de conèixer i les que han fet que tot hagi sigut més fàcil.

A la Carla, al Leo, l’Ona i l’Arnau només dir-los-hi que ens veiem el curs vinent amb més ganes i energia que mai, i a l’Eira, el Món, el Pol i l’Unai…aix! Els trobarem tantíssim a faltar! Les vostres mestres us estimen infinit i sempre tindran un raconet al seu cor per vosaltres. Bones vacances i feliç vida!

Mercè i Marina

Please follow and like us: