Començar mai és fàcil, i per això el període d’adaptació a l’escola és un procés tan necessari com complicat. Els infants necessiten el seu temps per adaptar-se a tot un món nou: espais, horaris, companys i mestres. Cada nen i nena ha de sentir-se especial, segur i comfortable durant aquest període, i les mestres tenim la missió d’acompanyar i vetllar per a que així sigui. No només als infants ho passen malament durant aquests, també a les famílies necessiten el seu procés, i és per aquest motiu que donem la llibertat als pares i mares d’entrar i quedar-se a la llar d’infants durant una estona, per a que puguin fer precisament aquest acompanyament tant fonamental.

Entre tots aconseguirem que mica en mica les llàgrimes es vagin convertint en somriures, i que tots els nens i nenes vinguin a la llar feliços, amb ganes i energia! Som-hi doncs, a per la segona setmana d’adaptació!

Please follow and like us: