Benvingudes i benvinguts a la llar d’infants Ralet-Ralet! 🙂

Som una escola petita, rural i molt familiar, situada en un entorn i un espai  privilegiat. Tots els membres de l’escola són importants, ja siguin els alumnes, les famílies o l’equip educatiu. Entre tots formem la família Ralet-Ralet, i conjuntament treballem per aconseguir tots els nostres propòsits i fer escola.

Treballem el dia a dia dels nostres alumnes, respectem el seu desenvolupament i els seus temps. Fomentem els  aprenentatges significatius mitjançant activitats lúdiques i actives, basades en l’experimentació, la manipulació i la observació directe. Donem la màxima importància al treball d’hàbits i rutines. A més, també donem importància a l’adquisició de la llengua anglesa, promovent que mica en mica els infants vagin adquirint nocions a partir de jocs, cançons, contes i rutines bàsiques del dia a dia

La nostra tasca és fer de guies i observadores per tal d’ajudar a que cada alumne trobi els recursos per superar cada obstacle que es pot trobar.

Si us animeu a visitar-nos, us esperem amb els braços ben oberts! 🙂 Clicant en aquest enllaç podeu contactar amb nosaltres.

Moltes gràcies!

La directora,
Marina Targa Ramos