L’equip educatiu de la llar d’infants Ralet-Ralet procurem dia rere dia que l’estada dels nostres infants sigui plenament significativa, amena i lúdica, amb les seves necessitats afectives i socials cobertes. Així és com organitzem el dia:

Des de les 8:30h del matí fins les 9h és l’entrada, totalment flexible i relaxada, on els infants conforme van arribant es posen a jugar amb les diferents propostes que hem plantejat fins aproximadament les 9:30h.
A les 9:30h realitzem la rutina del «bon dia», on passem llista, mirem quin temps fa, cantem cançons, repassem els dies de la setmana, manifestem com ens sentim, saludem al Monkey…
A les 9:45h esmorzem. Cada dilluns, les famílies porten diverses peces de fruita que durant la setmana anem donant als nens i nenes, tot i que aquest curs amb els protocols del COVID és cada família qui porta cada dia la fruita pel seu fill o filla.
Després d’esmorzar i abans de sortir al pati és el moment de fer canvi de bolquer i rentar les mans i la cara.
A partir de les 10h sortim al pati amb els grans, mentre que els petits es queden al dormitori fent la migdiada del matí d’aproximadament uns 30 minuts.
A partir de les 11h entrem del pati, tornem a rentar les mans, bebem aigua i ens preparem per l’activitat que realitzem aquell dia.
Al voltant de les 12:30h és l’hora de dinar, així que preparem l’aula i procedim a fer el servei de menjador. També és l’hora, entre les 12h i les 13h, que les famílies venen a recollir als infants que no es queden a dinar a l’escola.
A les 13:30h és l’hora de fer la migdiada al dormitori, que comparteixen petits i grans.
A les 15:30h aproximadament despertem als nens i nenes, i a les 15:45h és l’hora de berenar. Aquesta estona, un cop han berenat i fins que les famílies no els venen a buscar entre les 16h i les 16:45h, es dediquen a jugar per l’aula o, en el cas que el temps acompanyi, sortim al jardí.