L’escola bressol municipal Ralet-Ralet és un centre de titularitat municipal que va iniciar la seva activitat l’any 2004. Som una escola bressol rural formada per un equip educatiu jove i enèrgic. Tenim una actitud activa, positiva i sobretot, moltes ganes d’innovar.

El nostre equip està format per una tècnica d’educació infantil, la Mercè, i per una mestra d’educació infantil mencionada en llengua anglesa, la Marina, que alhora realitza les tasques de direcció del centre.

A més, i seguint els protocols establerts pel Departament d’Ensenyament per tal de fer front a la pandèmia, cada migdia ve a la llar l’Almudena a fer les tasques de desinfecció de joguines i materials i també, en cas necessari, per a realitzar tasques de suport. I per les tardes, qui s’encarrega de netejar la llar a fons per a que l’endemà estigui en perfectes condicions és la Carmen.

Entre totes formem un gran equip, anem totes a una i gaudim d’un excel·lent ambient de treball 🙂 Us animem a visitar-nos i així ens coneixereu en persona!