Projectes

Al llarg de tot el curs realitzem diversos projectes.

Projecte Esmorzar saludable.

És molt important que els infants vinguin esmorzat de casa, recordem que l’esmorzar és un dels àpats més importants del dia i per aquests motius necessita el seu temps i dedicació. Des de l’escola realitzem un petit esmorzar a mig matí per tal de treure el «cuquet» i poder arribar bé a l’hora del dinar.

El grup dels més petits ens basem en les seves necessitats bàsiques i les pautes que ens donen des de cada família.

El grup dels alumnes grans iniciem un projecte on introduïm la fruita seguint les directives de moltes escoles i nutricionals. Cada matí esmorzem una fruita diferent o bé una macedònia

Projecte musical.

Al llarg de tot el curs realitzem diverses activitats per treballar la música, ja sigui basades amb instruments, danses tradicionals o audicions.

Projecte d’experimentació Cada setmana es realitzen activitats sensorials mitjançant elements naturals o comestibles per tal de despertar tots els sentits dels més menuts.

Projecte iniciació a l’anglès.

Al llarg d’una hora a la setmana rebem la visita de la «teacher«. Ella és l’encarregada de dirigir diverses activitats lúdiques sempre amb llengua anglesa per tal que els més petits s’iniciïn i es familiaritzin en aquesta llengua.

Projecte Psicomotricitat

Una vegada a la setmana realitzem activitats motrius amb diversos elements per tal de fomentar aspectes bàsics com la coordinació, l’equilibri, el moviment, etc.

Sessió a l’aula

Projecte de plàstica.

Una vegada setmanalment realitzem activitats plàstiques utilitzant diverses tècniques i diferents materials al llarg del curs.

Projecte llum

Al llarg del curs escolar realitzem activitats de llum i ombres, taula de llum i amb llum negra. Creem un espai màgic per estimular els sentits.

https://www.facebook.com/ralet.ralet.5/videos/1182511251907917/

Projecte el jardí.

Estem creant un espai jardí a l’exterior de l’escola, ja que disposem de molts metres. Aquest espai no només l’utilitzem de zona d’esbarjo, sinó que hi podem trobar flors, un hort ecològic i diferents racons. Seguim una línia on tots els elements són de caràcter natural.

Projecte la carpeta viatgera

Des de l’escola fomentem la lectura des de les primeres edats i per aquest motiu hem creat una carpeta que va de l’escola a casa per tal que la família participi en el nostre procés de lectura.