El fet de ser una llar d’infants petita i situada en un entorn rural ens permet tenir un tracte directe i familiar amb tots els pares i mares, ja sigui en el moment de les entrades i sortides o mitjançant l’ús de l’agenda virtual. De totes maneres, aquests moments poden ser sovint més «caòtics», i és per aquest motiu que també volem tenir una estona per conversar de manera més relaxada. Així doncs, al llarg del curs es realitzen un seguit d’entrevistes:

  • Entrevista inicial: es realitza de manera individual amb cada família abans de començar el curs escolar, i l’objectiu és conèixer, de la vostra mà, com és el vostre fill o filla.
  • Entrevista al segon trimestre: aquesta serà també individual amb cada família i es parlarà sobre el desenvolupament de l’infant al llarg d’aquests primers mesos.

Sempre que es vulgui, les famílies tenen la opció de demanar una entrevista amb les educadores o la direcció per parlar de quelcom.

A més, durant el curs, les famílies i l’escola realitzem conjuntament activitats i excursions per tal d’afavorir un clima agradable. Els pares i mares poden entrar a la llar sempre que vulguin, quedar-se una estona al matí, venir a explicar contes, a plantar i regar l’hort…i, en definitiva, participar activament en el dia a dia dels infants. Tot i això, aquesta relació es veu truncada actualment degut a la situació actual que estem vivint, però esperem que passi el més aviat possible i puguem tornar a fer escola!