Durant aquesta setmana hem anat fent diferents activitats relacionades amb la tradició de la castanyada. Dimecres vam anar d’excursió al mercat del poble amb alguns pares i mares que es van oferir a acompanyar-nos, i així vam poder comprar moniatos per la festa d’avui i de pas, visitar una estoneta el parc i jugar plegats.

Com mana la tradició, avui hem celebrat la Castanyada a l’escola! Vam fer una crida a les famílies per a que vinguessin els nens i nenes disfressats, i han aparegut vestits de castanyers i castanyeres, carabasses…i fins i tot de ratpenats! I per rematar la jornada, hem cuinat els moniatos i els hem pogut tastar, tocar i saborejar!

Que passeu una feliç Castanyada, Halloweeen, que mengeu mooolts panellets i moniatos i que gaudiu molt del pont! 🙂

Please follow and like us: