Un any més, repetim les jornades de portes obertes amb l’objectiu d’informar les famílies perquè puguin escollir el centre que considerin més adequat per als seus fills i filles. Aquestes jornades també són l’inici de la relació entre la família i el centre i són un el punt de partida de la integració i la participació activa en la comunitat educativa dels centres.

Les portes obertes per al curs 2022-2023 seran del 25 d’abril al 6 de maig de 2022, i per venir a visitar la nostra llar heu de demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb nosaltres a través d’una de les següents vies:

  • Per correu electrònic, a l’adreça e3010566@xtec.cat
  • Per telèfon al 977 88 74 37 o whatsapp al 623 48 10 04
  • Per les xarxes socials, a través d’Instagram (@llardinfants_raletralet) o Facebook (Ralet Ralet).

Estarem encantades d’obrir-vos les portes i fer-vos sentir com a casa! 😀

Please follow and like us: